Taxi op vliegveld Florence // reserveer jouw taxi vooraf online

Als je na de vlucht ergens anders moet zijn dan in Florence, is een taxi wel handig. Mocht je wel naar Florence moeten dan kun je het beste de tram of de bus nemen. Mocht dat niet het geval zijn dan is een taxi echt de uitkomst. Taxi’s staan meestal bij de terminal van het vliegveld opgesteld, loop simpelweg naar rechts en je zult ze zien staan. Als het wat drukker is kan het voorkomen dat je moet wachten op je beurt.

Taxi prijzen vanaf vliegveld Florence

Een taxi vanaf Florence Airport kost naar het stadscentrum meestal rond de €30. Er gelden wel toeslagen zoals bijvoorbeeld ’s nachts of op feestdagen. Wil je liever een taxi van tevoren regelen, dan kan dit via Taxi2Airport. Dan sta je in ieder geval niet in de rij.

Taxi2Airport

Je staat niet voor verrassingen, de chauffeur staat speciaal voor jou klaar en je hoeft ook niet meer te betalen aangezien de taxi al vooraf online is betaald! Verder is er ook nog eens een Nederlandse klantenservice voor als er problemen zijn. Taxi2Airport is de ideale uitkomst voor de voorbereide toerist. Wil je weten hoeveel een taxi vanaf vliegveld Florence via Taxi2Airport naar jouw adres kost, kijk dan op de website.