Auto huren op Florence Airport // vergelijk verhuurders online

Op Florence Airport zijn een groot aantal autoverhuurders te vinden. Als jouw accommodatie niet bij de tramlijn in de buurt ligt of er rijdt geen bus, of wil je gewoon een auto tot je beschikking hebben dan is een huurauto ideaal.

Autoverhuurders op Florence Airport

De bedrijven zijn Avis, Budget, Europcar, Goldcar, Interrent, Hertz, Thrifty, Dollar, Firefly, Locauto rent a car, Enterprise, National, Alamo, Maggiore, Sicily by Car, AutoEuropa, Sixt, B-Rent, Leasys, Joy Rent en Autovia. Een aantal merken werken samen zoals Hertz, Thrifty en Dollar. De parkeerterreinen van de verhuurbedrijven zijn vrij dichtbij; sommige autoverhuurders zitten echter iets verder weg en je zult een shuttlebus moeten pakken. Wil je niet alle verschillende verhuurders vergelijken, dan kun je ook gewoon online vergelijken met EasyTerra.

EasyTerra op Florence Airport

EasyTerra is zelf geen aanbieder van huurauto’s maar je kunt wel een auto huren via hen. Het is namelijk een online vergelijker. Ze geven jou de scherpste prijs en je bent ook nog eens optimaal verzekerd! Veel autoverhuurders hebben namelijk zelf eigen verzekeringspakketten en verschillende voorwaardes. Via EasyTerra weet je dat je goed zit. Zij werken bijvoorbeeld niet samen met Gold Car. Dit is vaak wel de goedkoopste aanbieder maar de service is hier niet altijd even netjes. Bij EasyTerra ben je optimaal verzekerd en heb je ook nog eens een scherpe prijs!